Airfel Hakkında

1950'Lİ YILLARDAN BERİ DAIKIN; DÜNYA'NIN ISITMA, SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA PAZARLARINDA HER ZAMAN ÖNEMLİ BİR OYUNCU OLMUŞTUR.

Önceliği daima çevre, kalite ve inovasyona veren Daikin'in; Japonya'da bulunan merkezinde önemli üretim tesisleri ve yüksek teknolojili Ar-Ge merkezleri vardır.

Daikin tarihinde birçok icat ve teknolojik yeniliğe imza atmıştır. 1950'li yıllarda dünyanın ilk paket tipi klima ve ısı pompası, 1960'larda ilk multi split klima sistemi, 1982'de VRV klima sistemi gibi birçok yeniliğin öncüsü olmuştur.

 

DAIKIN ÖNCÜLÜK EDER
Daikin Industries Ltd. ürünleriyle Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Afrika'nın başlıca talep ve gereksinimlerini karşılamak için 1973 yılında, Belçika Ostend'de Daikin Europe N.V.'yi kurdu.

2006'da McQuay, J&E Hall ve AAF gibi isimleri bünyesinde barındıran Asyalı HVAC devi OYL Industries Bhd.'yi satın alarak Daikin; merkezi sistemler, soğutma gibi alanlarda ürün gamını geliştirmiş, Japonya ve Avrupa'daki konumunu daha da güçlendirmiş, Kuzey Amerika ve Asya pazarlarında önemli bir yere sahip olmuştur. 2011'de Türkiye'nin iklimlendirme sektörünün büyüyen isimlerinden Airfel'i satın alarak Afrika, Orta Doğu ve Asya pazarları için önemli bir üs elde etmiştir.

 

AVRUPA VE ÖTESİNDE DAIKIN

Avrupa ve Ötesinde Daikin

Daikin Europe N.V. bünyesinde; Avrupa'daki üretim ve yönetimin yanı sıra EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) satış ve pazarlama merkezlerini barındırır.

Daikin Europe N.V.; son teknoloji konut tipi, ticari ve endüstriyel ısıtma-soğutma çözümlerine odaklı 150.000 m²'nin üzerindeki üretim ve yönetim alanıyla sektörünün Avrupa'daki en gelişmiş üretim tesislerine sahiptir. Pilsen, Brno (Çek Cumhuriyeti), Cecchina, Milan (İtalya) ve Cramlington'daki (İngiltere) üretim tesisleri, bütün pazarlarda kapasite ve tedarik sürelerinin en iyi hale getirilmesini sağlamıştır. Alman ısıtma üreticisi Rotex GmbH'nin de alınmasıyla, Daikin Europe N.V., ısıtma pazarındaki varlığını güçlendirip genişletmiştir.

 

Ürün Skalası

Daikin Europe , geniş bir skalada klima ve soğutma ürünleri ve ticari, konutsal ve endüstriyel sistemleri Ostend ve Çek Cumhuriyeti'ndeki üretim tesislerinden sağlamaktadır.

Ana ürünler; heat pump veya sadece soğutmalı split, multi-sky air sistemleri, hava ve su soğutmalı chiller sistemleri, en son teknoloji ürünü VRV sistemleri, paket tip üniteler, Altherma ısı pompası temelli konut ısıtma sistemleri, hava temizleyicileri, ve kullanımı kolay iklimlendirme kontrol ve yönetim sistemlerinden oluşmaktadır.

Tüm bu sistemler ürünlerin operasyonel ömürleri boyunca enerjinin maksimum etkinlikte kullanılmasını sağlamakta olup, Daikin Europe'un temel felsefesi ve sürekli araştırma geliştirme temeline dayanmaktadir.

 

Ürün Kalitesi

Daikin qualityKalite, üretimden satış sonrası servise kadar, Daikin ürün sağlama zincirinin tüm aşamalarında bir bütündür. Üretim esnasında bütün üniteler, kullanım sahalarındaki cihaz arızalarina karşı ilk savunma hattı olan uzun bir seri teste tabi tutulur. Cihazların ISO9001 ve EUROVENT ürün test gereklerine uyumları ise geniş bir alan içerisinde gün boyu yapılan simüle edilmiş alan koşullarında performans kontrolü altında sağlanmaktadır. En üst kaliteyi sağlama amacımızın temel dayanağı Japonya'daki ana firmamızdan aldığımız teknik destektir. Daikin Industries Ltd, Daikin Europe'a dünyanın en gelişmiş ve ileri iklimlendirme araştırma ve geliştirme tesislerinden faydalanma olanağı sağlamaktadır. Daikin, kendi kompresörünü ve soğutkan gazını üreten tek iklimlendirme üreticisidir.

 

Çevresel Bilinç

Daikin; enerji tasarrufuna, çevre bilinci ve güvenliğine bağlılık konusunda kendi alanında küresel bir liderdir. Bu alandaki uluslararası ve ulusal yönetmeliklere uymakta, hatta daha erken davranmaktadır.

1998'te Daikin Europe, Avrupa'nın ISO 14001 sertifikasi olan ilk iklimlendirme üreticisi olmuştur ve bütün yan şirketlerinden de tüm iş süreçlerinde ISO 14001 gerekliliklerini karşılamasını beklemektedir. Bunun da ötesinde 2002'de Daikin Europe, AB'nin "Tehlikeli maddelere kısıtlama" ve "Çöp, Elektronik ve Elektrik eşyalar" ile ilgili yönetmeliklerine kendi önceden hazırlığı yapılan yanıtını formüle etti. (RoHS) ve (WEEE) direktifleri.

Daikin Europe'un websitesini www.daikineurope.com sayfasindan ziyaret edebilirsiniz.

https://www.airfel.com.tr/airfel-hakkinda

 

Diğer Haberler

Canlı Destek
{{ c.message }}
{{ c.created_at|render_date }}

Temsilci yazıyor....

{{ offline_message }}

 web tasarım